Küpe Seçimi İçin Öneriler

21-06-2019 16:25
Küpe Seçimi İçin Öneriler

Küpeleriniz Sizinle Uyumlu mu?

 

Kombini uygun şekilde tamamlayacak küpeleri seçmek için yüz tipinizden ve/veya kişisel beğenilerinizden rehberlik alabilirsiniz. Görüntünüzle kendinizi güçlü şekilde ifade etmek ya da sevdiklerinize gerçekten özel hissettirecek bir çift küpe hediye etmek istiyorsanız isimli tasarımları da tercih edebilirsiniz. Gümüş şıklığına sahip isimli küpe siparişini Gümüş Dükkânı üzerinden kolayca verebilirsiniz. İsimli Gümüş Küpe Fiyatlarındaki indirim, kişiye özel tasarım ayrıcalığına ulaşmayı daha kolay kılıyor.

 

Yüz Tipine Göre Kolye Seçimi

 

Küpelerin şekli, yüz şeklinin algılanış biçimini etkiler. Bu nedenle, küpenin formuna – şekline karar verirken yüz tipinizi göz önüne alabilirsiniz. Peki, hangi yüz tipleri hangi formlarda küpe gerektirir?

Kalp Yüz İçin Küpe Seçimi

Dairesel formdaki küpe modelleri kalp yüz tipi için en ideal seçeneklerdir. Her büyüklükte halka küpeyi tereddüt etmeden kullanabilirsiniz.

Oval Yüz İçin Küpe Seçimi

Oval yüz, küpe seçiminde en geniş özgürlük alanını sunan yüz şeklidir. Bununla beraber, sarkan uzun küpelerin kullanımında dikkatli olmanızda fayda var. Bu tür küpelerde renkli tasarımlardan ziyade, renksiz, gümüş seçenekler, yüzün olduğundan daha uzun algılanma riskini yaratmaz.

Yuvarlak Yüz İçin Küpe Seçimi

Bu yüz tipi için sarkan ince küpeler veya dikdörtgen şeklindeki küpeler idealdir. Dikdörtgen gibi köşeli şekiller, yüzün yuvarlak görüntüsünü dengeler.

Kare Yüz İçin Küpe Seçimi

Kare yüzlerde köşeli forma sahip küpeler, yüz hatlarını olduğundan daha keskin ve sert gösterebilir. Dolayısıyla halka küpeler ve sallanan kısa küpeleri tercih edebilirsiniz. Köşeli şekle sahip küpe kullanacaksanız, boyutunun çok büyük olmamasına dikkat edin.

 

Özgün Tarzlara Şans Verin

 

Yüz tipinize uyumlu olması iyi, tarzınızı yansıtması ise harika! Küpe seçerken tercihinizi, sizi yansıtanlardan yana kullanabilirsiniz.

Renk, form, desen gibi detaylarda beğenilerinize uyum sağlayan modelleri kullanmak, kendinizi ifade etmeniz anlamına geliyor. Daha yüksek bir ifade gücü için ise, daha etkin detaylardan yardım alabilirsiniz.

İsimli tasarımlar, kişiselleştirmede en yüksek seviyeyi temsil ediyor. Bunlar için kullanıcıyı %100 yansıtıyor denilebilir. Gümüş Dükkânı aracılığıyla sahip olacağınız isimli gümüş küpelerle kendinizi daha güçlü şekilde ifade edebilirsiniz. Özgür ve genç sokak stilleri oluşturmada da bu özel tasarımlardan yardım almanız mümkün. İsimli gümüş küpeler, dinamik kombinlerin başarılı birer tamamlayıcısı.

Bu özel tasarımlar, gerçekten mutlu edecek hediyelere de dönüşebilir. Karşınızdakine kendini özel hissettirmek istiyorsanız isimli küpe alternatifini değerlendirebilirsiniz.

İsimli tasarım ayrıcalığına sahip olmak için kolay kullanımlı online mağazamızdan sipariş verebilir, İsimli Gümüş Küpe Fiyatları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.