Hangi Alyans Modelini Seçeceksiniz?

09-04-2019 14:37
Hangi Alyans Modelini Seçeceksiniz?

Alyans Seçimini Aceleye Getirmeyin

 

… çünkü bu yüzüğü ömür boyu parmağınızda taşıyacaksınız. Dahası, alyans herhangi bir takı değildir. Aksesuar işlevi görmekten ziyade evliliğin, aşkın, sadakatin sembolüdür o.

Hayatınızın en önemli dönüm noktalarından birine yaklaşırken pek çok detay içeren, uzun bir süreç söz konusu. Nişan, düğün gibi ritüellerin organizasyonundan ev kurmaya, yapılacak çok şey var. Deneyimli kişilerin tavsiyelerini dikkate alarak ve uygulanabilir bir plan hazırlayarak süreci son derece kolay hale getirebilirsiniz. Sakin kalıp, mutlu sona doğru giden bu yoldaki yolculuktan keyif almaya bakın.

Alyans seçimi, sürecin başlarında halletmeniz gereken işlerden. Birbirinden şık Gümüş Alyans Modelleri, seçim konusunda geniş bir özgürlük alanı sağlıyor. Dilerseniz kadın ve erkek için aynı standart görünüme sahip sade modelleri tercih edebilirsiniz, fakat seçeneklerinizin bundan çok daha fazla olduğunu aklınızda tutun. Cinsiyete göre farklılaştırılmış modelleri de değerlendirebilirsiniz. Bu konseptteki alyanslarda farkı genellikle kadın alyanslardaki taş işleme gibi detaylar meydana getirmekte.

 

Hem Alyans Hem Tektaş

 

Konu evlilikse alyanslar kadar son yıllarda tektaş yüzükler de gündeme gelmekte. Aşkı simgeleyen tektaşlar duyguları, sözcüklere gerek bırakmadan ifade etme özelliğine sahip.

Geleneksel uygulamada tektaş yüzükler evlilik teklifinde tercih edilirken, nişan ve nikâh için alyans kullanılır. Evlilik gerçekleştiğinde tek taş ve alyans aynı parmağa takılır. Alyanslı tektaş yüzük modelleri, iki ayrı yüzük kullanımına duyulan gereği ortadan kaldırıyor, iki ayrı konsepti tek bünyede topluyor.

Bunun yanı sıra ayrı parçalar olarak kadın alyans ve tektaştan oluşan setler de mevcut. Parçalar birbiriyle uyumlu tasarımlara sahip olduğu için bu tür setler de çok tercih edilmekte.

 

Sadece İkinize Özel Tasarımlar

 

Kişiye özel düzenlemeler yapmak aksesuar dünyasında hiç olmadığı kadar popüler. Bunda, kullanacağı ürün ve hizmetin tasarımında tüketiciyi söz sahibi yapan yeni nesil üretim ve tasarım anlayışlarının rolü büyük.

Yalnızca size ve müstakbel eşinize özel tasarımlar sunan Gümüş Alyans Modellerini de tercih edebilirsiniz. Bunlar, yüzüğün iç kısmına klasik isim yazdırmadan farklı olarak, daha görünür ve farklı tarzlardaki yazılar. Daha çok özelleştirme ve daha yüksek ifade gücü istiyorsanız sadece isim değil, duygularınızı ifade eden kısa cümleler bile yazdırabilirsiniz. Kendinizi yansıtmaktan çekinmeyin.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.