Şahmeran Bilekliklerde Kişiye Özel Tasarımlar

12-06-2019 16:50
Şahmeran Bilekliklerde Kişiye Özel Tasarımlar

Kendi Masalınızı Anlatın: İsimli Şahmeranlar

 

Pers mitolojisinde yer alan Şahmeran efsanesi, gerçek sevgiyi anlatır. Gerçek sevginin, sonsuz aşkın cömert bağışlayıcılığı, "ben”in, "o” içinde kaybolup, "o”na dönüşmesinin görkemli öyküsüdür Şahmeran. Bu öyküye kendinizden bir şeyler katın. Ondan ilham alın, onun size özel versiyonunu yaratın. Nasıl mı? Kullanacağınız şahmeran bilekliğin tasarımına kendi imzanızı atarak.

Gümüş Dükkânı, sizi tasarımda söz sahibi yapıyor. Standart ürünlerin yanı sıra, dilerseniz, İsimli Şahmeran Bilekliklere de sahip olabilirsiniz. Kendiniz için seçeceğiniz şahmeran bilekliğin üstünde hangi ismin yer almasını istersiniz ya da şahmeranı hediye olarak sunacağınız kişi, hangi ismi görmekten mutluluk duyardı?

 

Neden Kişiye Özel Tasarım?

 

Aksesuar dünyasında kişiye özel tasarımların yeri ayrı. Kişisel beğenilerin başrolde olduğu bu dünya, kişilerin kendileriyle ilgili detayları özgürce yansıtabileceği bir alan sunuyor. Bu da kendinizi güçlü şekilde ifade edebilmek anlamı taşımakta.

Takıların türü, modeli, kullanım biçimi vs. dinlemesini bilene, kişi hakkında çok şey anlatır. Bu açıdan bakınca, onların da birer iletişim aracı olduklarını net şekilde görebiliriz. İsim yazdırma gibi kişiselleştirmelerle bu iletişimi daha güçlü hale getirmek mümkün. Üzerinde sevdiğinizin ismi yazan bir İsimli Şahmeran Bileklik, sevginizi açıkça ve etkili şekilde dış dünyaya ifade edecektir.

Tasarımda kişiye özellik yalnızca aksesuar dünyasında değil, pek çok alanda son yılların en popüler trendlerinden. Bunda 2000 yılı ve sonrasında doğan Z kuşağının yüksek birey olma bilinci büyük rol oynuyor. Yeni nesiller, potansiyellerini keşfetme, geliştirme ve kullanma konusunda son derece hevesli. Kalabalığın içinde yitip gitmek değil, kendi kimlikleriyle değer üretmek istiyorlar. Bununla ilişkili olarak, kullandıkları ürün ve hizmetlerde de kendilerini yansıtanlardan yana seçim yapmaktalar.

Z kuşağıyla güçlenen bu eğilim bir süredir, bütün bir çağın karakteristik özelliği olup, her jenerasyondan insanı etkilemeye başladı. Kişiyi, kendini daha güçlü şekilde ifade etmeye teşvik eden bu eğilimin, bireysel ve toplumsal bazda olumlu yansımalarının olduğu söylenebilir.

Tüm bunların yanı sıra, kişiye özel tasarım, ürünün manevi değerini de arttırmakta. Üzerinde değer verdiğiniz simgeleri taşıyan bir takı, aksesuar olmanın ötesinde konumlanır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.