Gümüş Kolyelerle Işılda!

28-02-2019 16:19
Gümüş Kolyelerle Işılda!

Gecenin Konseptini Kendi Tarzınızla Yorumlayın

 

Değişmeyen bir ritimle süren rutinin dışına çıkmak, hayatı biraz renklendirmek için özel organizasyonlar şahane fırsatlar. Düzenlenme amacı genellikle kutlama ve eğlence olan bu organizasyonlar mutluluğu paylaşıp çoğaltmayı sağlıyor. Hayatın özel zaman dilimlerini oluşturan etkinlikler, elbette dış görüşle ilgili özel bir hazırlığı gerektirmekte. Geceye yakışır bir görüntü oluşturmak, özellikle kadınlar için, günler öncesinden başlayan bir hazırlık süreci anlamına gelebilir.

 

Saç modeli, makyaj tarzı, kıyafet ve aksesuar seçimini yaparken organizasyonun konseptini göz önüne almalısınız. Dostlar arası sade bir doğum günü kutlaması ile şaşaalı bir düğün, farklı seçimleri zorunlu kılar. Bu noktada dikkat etmeniz gereken konu, konsepte uyumlu bir kombin hazırlarken kendi tarzınızı görmezden gelmemeniz. Sade organizasyonlarda kişisel tercihleri kullanma konusunda daha fazla özgürlük varken, söz konusu şıklık dozu yüksek davetler olunca kişinin kendisi gibi olmaması riski hayli yükselmekte. Gösterişli bir davete uygun diye normal koşullarda tercih etmeyeceğiniz kadar yüksek topuklu ayakkabılar giymeniz hem fiziksel rahatsızlık duymanıza neden olacak hem de gece boyunca size kendinizi yabancı hissettirecektir. Organizasyonun konseptini tarzınızla yorumlayın. Sizi neler başarılı şekilde ifade edebilir? Belki Gümüş Kolye Modelleri arasından seçeceğiniz biri ya da özgün bir koleksiyondan seçeceğiniz özel tasarım bir çift ayakkabı. Sizi yansıtacak detayları, gecenin konseptine aykırı olmayacak şekilde kullanın. Güzelliğin bir kuralı yok ama kural belirlemek gerekseydi bu şu olurdu: Güzel olmak için kendiniz olun.

 

Sakin Olun ve Sakin Kalın

 

Sizi rutininizden çıkaracak sıradaki organizasyon ne? Bir yakınınızın düğünü ya da bir dostunuzun doğum günü partisi mi? Belki de mezuniyet balosu.

 

Organizasyonun önem derecesi arttıkça hazırlık sürecinin taşıdığı stres de artıyor. Kusursuz bir görüntüyle gecenin yıldızı olmayı istemeniz ve bu sebeple gergin hissetmeniz olağan. Bununla birlikte, mükemmeliyetçi bir tutumun hazırlıkları zora sokacağı gerçeğini aklınızda bulundurmalısınız. Sakin olmayan bir zihin, yolunda gitmeyen durumlar karşısında gerekli çözümü üretip uygulamaya sokamayacaktır. Üstelik böyle bir zihin durumu unutkanlık gibi sebeplerle, yolunda gitmeyen durumların bizzat yaratıcısı olabilir. O yüzden sükûneti sağlayın ve koruyun.

 

Aksesuarlar Kombinin İfade Gücünü Arttırır

 

Detayları küçümsemeyin. Kıyafet kombinini, seçtiğiniz tarzı daha güçlü şekilde yansıtmasını sağlayacak aksesuarlarla tamamlayın. Göz alıcı ama ağır başlı bir zarafet için gümüşten yararlanabilirsiniz. Konumlandıkları yer itibariyle kolyelerin kıyafet kombiniyle uyumlu olması son derece önemlidir. Gümüş bir kolye sade kombinlerden, gösterişli kombinlere, her tarza kusursuz şekilde uyum sağlayabilir. Gecenin parlayan yıldızı olmanıza yardımcı olacak gümüş kolye çeşitlerini online mağazamızdan inceleyebilir, Gümüş Kolye Fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.