Evlilik Teklifi Ederken Bunlar Aklınızda Olsun

28-06-2019 13:30
Evlilik Teklifi Ederken Bunlar Aklınızda Olsun

"Benimle Evlenir misin?”

 

İki kelimeden, bir soru cümlesinden çok daha fazlası. Hayatınızda bir dönemi bitirecek, yeni bir dönemi başlatacak bir teklif bu. Milat niteliğinde bir gün olacak, bu soruyla müstakbel eşinizin karşısında duracağınız gün. Onun çok özel olmasını istemeniz bu yüzden çok doğal.

 

Yüzük Seçimi

 

Evlilik Teklifi İçin Yüzük seçerken pek çok kişinin tercihi elbette tektaşlar. Onlar bugün, aşkın sembolü olarak en çok evlilik tekliflerinde sahne almakta.

Tektaş yüzükler evlilik teklifinin ardından sağ elin yüzük parmağına takılır. Birçok kadın, nikâhtan sonra tektaş yüzüğü sol elin yüzük parmağına aktararak kullanmaya devam etmekte. Bu noktada, tektaşların alyans yerine kullanılmadıklarını aklınızda tutun. Nikâhtan sonra sol elde devam eden tektaş kullanımı, alyansla beraber olmakta.

 

Beş Duyuya Hitap Edebilirsiniz

 

Güçlü duygular uyandıran bir evlilik teklifi için işin içine duyuları katın, zira bir durumu ya da olayı ne kadar çok duyuyla deneyimlersek, o olay veya durum o oranda güçlü etkiler bırakır, hafızada kalıcı olur.

Peki, işin içine duyuları katmak demek ne demek?

Görme, koklama, duyma gibi duyuları aktif olarak ilgilendiren uyaranlarla ortamı zenginleştirin. Siz onun gözlerine bakarak o soruyu sorarken, fonda da sevdiği bir müzik, ikiniz için anlamı olan bir şarkı, ambiyansı renklendirebilir. Çok sevdiği çiçek kokuları mı var? Neden mekânda o çiçekler yer almasın ve büyüleyici kokularıyla size eşlik etmesin?

 

Samimiyet Önemli, Hatta Hayati…

 

… çünkü o olmazsa gerisinin hiçbir önemi yok.

Karşınızdakini etkilemek için samimi olmalısınız. Kural bu kadar basit. Duygularınızın gücünden eminseniz, gerisi teferruat. Pahalı bir organizasyonla bütçenizi sarsmanıza gerek yok. Ekonomik ve şık bir gümüş tektaş yüzük de duygularınızı anlatmaya tek başına yetebilir.

Sakin olun ve sakin kalmaya çalışın. Unutmayın, gergin bir zihin olmadık aksilikler yaratacaktır.

 

Evlilik Teklifi İçin Samimi ve Şık Seçenekler

 

Gümüş Dükkânı koleksiyonunda, zarif tasarımlarıyla göz dolduran gümüş tektaş yüzükler, yeni hayatınızın başlangıcına şahit olmaya hazır. Hangisini bu şahitlik için seçmek istersiniz?

Modelleri online mağazamızdan inceleyebilir, Gümüş Tektaş Yüzük Fiyatlarındaki indirimlerden yararlanabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.